Україна була, є і буде

У День незалежності України за нагоду відзначити це найголовніше державне свято дякуємо Богу і Збройним Силам України, усьому світовому товариству, котре допомагає нашому народові побороти тероризм, що переріс у війну, однак це збройне протистояння не хочуть називати так, як це має бути.

У таких думках та величезним бажанням долучитися до сприяння в наближенні перемоги України та, звісно ж, конкретними кроками живемо щодня.

А 24 серпня у Рудниках Стрийського району Львівської області допомогти нашій армії вигнати росіян з України мав змогу кожен. Бо після спільної молитви у храмі на Службі Божій та Панахиді на майданчику в центрі села відбувся ярмарок, під час якого Україну та її народ талановиті жителі села різного віку: дошкільнята і школярі, дорослі, а серед них – і учасники різних художніх колективів, і художньої самодіяльності місцевого Народного дому – прославляли віршами, піснями, танцями, пропонували смачні страви української кухні, солодку випічку, вітамінні напої тощо. Для дітей привезли батут, тож настрибалися досхочу. Привертали увагу й картини місцевих юних художників, котрі погодилися продати їх на аукціоні. Звісно, що кошти за всі продані пропозиції долучити до спільної скарбнички з написом “На ЗСУ”.

Цього дня разом із рудниківчанами Уродини держави відзначали голова Миколаївської міської ради Андрій Щебель, староста Рудників Роман Білий, директор місцевого ЗЗСО Ярослав Папуга, окремі депутати і члени виконкому, старости сусідніх округів.

Нескорений український народ прагне бути вільним. Спільно поборемо ворога, захистимо від захоплення свою матір-Україну. Бо ця земля наша!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.