А ви хочете на «Повстанську Ватру»?

Молодіжний табір-джамборі збирає однодумців — ініціативну та громадсько-активну молодь з усієї України, яка готова вчитися та творити майбутнє своєї держави. Про це повідомляє Ольга Сидій – керівник прес-служби Молодіжного Націоналістичного Конгресу (МНК). Повстанська Ватра горітиме 3-6 жовтня.
Організатори обіцяють 4 дні активної інтелектуальної діяльності, навчання та знайомств із представниками патріотичних молодіжних середовищ. Буде можливість здобути знання з громадсько-політичної сфери, що ґрунтуються на цінностях українського націоналізму.
На українську молодь чекає розгалужена програма за участю провідних експертів, інтелектуальне насичення, знайомства із громадськими активістами.
Для участі в роботі молодіжного табору-джамборі звертайтеся до керівника
прес-служби ГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” Ольги Євгенівни Сидій за телефоном №099 52 111 84, електронна пошта -olha.sydii.mnk@gmail.com
Табір відбудеться на Івано-Франківщині (кузня Уніж).

Наша мета цього року, – каже пані Ольга, – донести суспільству важливість мислення категоріями Національної Ідеї та потребу осмислених виважених дій для захисти і розбудови держави попри політично нестабільне становище. Саме тому основними темами на таборі будуть питання щодо геополітики, реформ, гібридної війни та включеності суспільства в державотворчі процеси та їх контроль. Крім інтелектуальної насиченості програми, її особливістю є також і спортивне наповнення, а саме сплав на байдарках, страйкбол, регбі та волейбол. Для участі необхідно заповнити анкету: http://bit.ly/pv_anketa Не баріться, ми чекаємо на вас.
До слова, Молодіжний Націоналістичний Конґрес – це всеукраїнська молодіжна громадська організація, котра офіційно розвиває в молодіжному середовищі політику ОУН(р). Профіль – національно-патріотичне виховання, захист прав та інтересів української молоді, пропаганда ідей українського націоналізму. Місія МНК – формування генерації освічених, успішних, дієвих українців, які розбудовують державу на ідеях українського націоналізму. Лектори табору — це провідні фахівці: журналісти, політичні експерти, митці та музиканти. На гутірках порушуватимуть теми, важливі для активного громадянина: геополітика, ідеологія, історія, правові аспекти, роль молоді та суспільства в цілому в процесі державотворення.
Нумо разом пропагувати українську ідею та розбудовувати Україну!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.