Дорогу з Тростянця в Миколаїв ремонтуватимуть

Набили оскому розмови про нікудишній стан невеличкого кавальчика дороги, що веде з Миколаєва до автотраси «Київ-Чоп», поблизу села Тростянець. Заасфальтувати проблемний відтинок ніхто не збирався довгі роки. Причина банальна – його немає ні на чиєму балансі. А бюджетні кошти просто так використовувати не можна.

Нарешті, проблема з місця зрушила. Домовилися про співпрацю міський голова Миколаєва, що біля Львова, Андрій Щебель і голова сусідньої Тростянецької об’єднаної територіальної громади Олександра Леницька.

Очікуваний ремонт дорожнього полотна на в’їзді до міста Миколаєва (від с. Тростянець до заводу «Хенкель Баутехнік» у м.Миколаїв), придбання сміттєвоза Миколаївському комунальному підприємству «Житлово-комунальне управління» та встановлення камер відеоспостереження на дорогах об’єднаної територіальної громади і міста – питання визначеного часу і погодних умов.

Ішлося і про подальшу спільну організацію «Книжкової толоки», «Симпозіуму скульпторів», що привертають увагу не лише містян та жителів довколишніх сіл, а й літераторів та митців усієї України.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.