Обід школярів – за 17 гривень 74 копійки

За скільки грошей можна погодувати дитину? Про це задумуються не лише матері і татусі діточок.

Нещодавно на цю тему говорили в Миколаївській райдержадміністрації на Львівщині. На засіданні колегії йшлося про організацію харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах із врахуванням порядку та застосування деяких норм щодо харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій – учнів закладів загальної середньої освіти району та дошкільнят, котрі відвідують дошкільні дитячі заклади.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Олег Лехович зауважив, що на сесію районної ради виноситимуть розрахунки грошової норму на одноразове харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій. Середня вартість обіду без першої страви для однієї дитини становитиме 17 гривень 74 копійки.

Батьківська плата за один день відвідування дитиною закладу дошкільної освіти чи навчально-виховного комплексу (крім дітей пільгових категорій) становитиме 40% вартості харчування. Грошова норма харчування становить не більше 71 гривні 47 копійок, а в оздоровчий період – не більше 72 гривень 45 копійок. У випадку ненадання Тростянецькою і Розвадівською сільрадами районному бюджету міжбюджетного трансферту у вигляді субвенцій на ці потреби встановлюється 100% батьківська плата.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.