Футбольний «Кубок Йордану» в Миколаєві на Львівщині

На дводенні поєдинки регіонального дитячого турніру з футзалу серед учнів 2009 року народження та молодших «Кубок Йордану» традиційно у райцентр Миколаїв прибувають змагуни з усієї Львівщини, а кілька років – ще й команда з міста Долина Івано-Франківської області.

У Миколаївській районній дитячо-юнацькій спортивній школі жаги до перемоги та красивої гри юним спортовцям побажало керівництво району, депутати, відомі спортивні діячі.

Шістнадцять команд-учасниць протягом двох днів змагалися за Кубок Йордану у чотирьох групах. У групу А увійшли колективи «Миколаївська -1 ДЮСШ», «ДЮСШ Жидачів», «ДЮСШ Новий Розділ», «ДЮСШ Ходорів»; у групу Б – «ДЮСШ Городок», «ДЮСШ Яворів», «Судова Вишня», «Прилбичі»; у групу В – «ДЮСШ Дрогобич», «ДЮСШ Долина», «Вікторія Стебник», «Новояворівськ».

Перше місце виборола команда господарів «Миколаївська ДЮСШ-2». Друге – «Долина ДЮСШ», третє – команда з Городка. Окремі гравці відзначені за техніку гри, забиті голи тощо. Серед них – вихованці Миколаївської ДЮСШ Денис Шквирко та Максим Москвітін.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.