Діти намалювали мрію

Онлайн-конкурс дитячих малюнків «Моя мрія» до Дня захисту дітей Миколаївський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів за сприяння голови Миколаївської районної ради Львівської області Тараса Зубрицького.

Художники віком від 6 до 18 років подали на суд журі оригінальні авторські роботи з глибоким змістом, тож організатори конкурсу впевнені, що оголосили захід недаремно. Хлопці і дівчата працювали над втіленням сюжетів в умовах карантину. Основна тематика робіт – це красиві простори, якими можемо подорожувати і милуватися безперешкодно, вибір професії, а найчастіше -мирне небо над Україною. Але на Сході війна, там щодня ризикують життям і здоров’ям захисники територіальної цілісності України…

Наймайстерніші роботи за всіма критеріями оцінювали за віковими категоріями авторів: молодша, середня, старша. Перші місця вибороли відповідно Софія Франкевич, Марія Береза, Ксенія Карлицька, на другому місці – Богдан Легкий, Катерина Скрипець, Андрій Яхимець, а на третьому – Ірина Ганущак, Вікторія Галіпчак, Каріна Лозінська.

Можливо, саме цей конкурс та успішна в ньому участь стане для цих діточок стежечкою у велике мистецтво…

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.