Електронне голосування за велосипеди напрокат

Якщо Вам 16 років і більше, офіційно проживаєте на Львівщині, не полінуйтеся підтримати голосуванням проєкт №12 «Розвиток велотуризму у Львівській області», погоджений Миколаївською районною радою на конкурс.

– Мета цього проєкту, – розповідає голова ради Тарас Зубрицький, – зробити доступнішими для кожного туриста цікаві об’єкти Львівщини, розташовані поза межами транспортних магістралей. Завдяки зручності туристичних маршрутів, можна пришвидшити соціального-економічного розвиток сільських територій. Тому хочемо підтримки жителів шляхом електронного голосування, що дозволить перемогти в конкурсі та придбати велосипеди, створити центр велопрокату на території Миколаївського району.

Начальник відділу з питань реалізації проєктів місцевого розвитку і міжнародної технічної допомоги районної ради Анастасія Сенців, ініціатор проєкту, радить, як проголосувати за нього:

– Достатньо перейти за посиланням на онлайн-платформу Конкурсу, авторизуватись (електронний цифровий підпис, BankID, мобільні додатки Kyivstar, Vodafone, Lifecell) та проголосувати за наш проект №12 Переможця Конкурсу визначають жителі Львівської області шляхом електронного голосування, яке розпочалось 26 серпня і триватиме до 4 вересня. Сподіваюся на підтримку та успіх!

Право голосу мають особи віком від 16 років, котрі проживають у Львівській області та дуже хочуть, щоб у нас розвивався вело туризм та щоб у районі був центр велопрокату.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.