Книжкова толока скликає в районний Миколаїв

У районному центрі Миколаїв Львівської області  заходи тринадцятої Книжкової толоки розпочалися 1 березня зустрічами авторів книжок із дошкільнятами, учнями загальноосвітніх шкіл та школи мистецтв району і двох об’єднаних територіальних громад, працівниками та читачами районної бібліотеки.

Свято літератури щороку  триває три дні. Щоправда, немало письменників прибуває раніше, а є й такі, хто затримується в Миколаєві надовше.  Автори та видавництва з усієї України презентують книжки так творчо, що годі втриматися, щоб не придбати бодай кілька видань, тим паче, що є нагода тут же попросити автограф. І не біда, якщо не вдалося поспілкуватися з письменником сам-на-сам першого дня, бо в суботу й неділю всім гостям надають слово ще і в міському Палаці культури, куди вхід вільний усім бажаючим.

2 та 3 березня бажаючим прибути на Книжкову толоку пропонують скористатися безкоштовними автобусами за маршрутом  Львів-Миколаїв-Львів. Вони відправлятимуться щодві години із зупинки біля перехрестя вулиць Наукової та Стрийської у Львові та привезуть до Палацу культури міста Миколаїв. У суботу рейси зі Львова від 8-ї до 18-ї години, в неділю – з 10-ї до 18-ї;  з Миколаєва  – з 9-ї до19-ї в суботу, з 11-ї до 19-ї – у неділю.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.