Кубок Миколая з футболу – на втіху дітям

Регіональний турнір із футзалу на Кубок святого Миколая серед дітей 2011 року народження та молодших відбувся в місті Миколаїв на Львівщині.

Прибули змагатися з господарями, вихованцями Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи, представники таких же освітянських закладів із Ходорова, Стрия, Дрогобича.

…На розпашілих личках хлопчаків, що з усіх сил борються за найвищу нагороду, – не лише наполегливість, а й радість. Адже футбольне свято відбувається як присвята Чудотворцю, про якого вони так часто чули від батьків, учителів та духівників. І хоча протягом року беруть участь у багатьох змагальницьких матчах, та цей турнір – особливий, наповнений якоюсь дивною аурою. Вже й подарунки-нагороди зачекалися…

І ось довгождана пора – підсумки поєдинків. Заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Ярослав Гаврих, голова Миколаївської районної держадміністрації Андрій Вовчастий, головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Іван Наконечний, директор спортивної школи Роман Чень, тренери команд, уболівальники і фінансовий помічник святого Миколая радо вітають переможця і призерів.

Перше місце вибороли учні Дрогобицької ДЮСШ, 2-е – учні Миколаївської ДЮСШ, 3-є – команда Ходорівської ДЮСШ, 4-е – Стрийської ДЮСШ. Визначили кращого нападника турніру, яким став Максим Гринів (Ходорівська ДЮСШ),а також кращого захисника (Артем Савчин, Дрогобицька ДЮСШ) та кращого воротаря (Іван Ліповець, Стрийська ДЮСШ).

А фотографував учасників футбольного свята Іван Наконечний.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.