На сцені – Оксана Стебельська з «Українськими барвами»

У районному Миколаєві на Львівщині нечасто виступають із титулом «Заслужений» саме вихідці з району. І це й не дивно, адже таких, як кажуть, – раз, два і нема. А минулої неділі аж із столиці приїхали співачка і скрипалька Оксана Стебельська з гуртом «Українські барви» та професійні музиканти (з академічною освітою) Роман Кука, Тимур Полянський, Артур Макеєв, Андрій Войтюк. До слова, «Українським барвам» – двадцять років.
Артисти порадували глядача саме «живим» виконанням. Звучали різножанрових пісні та музика. Були й незабутня композиція з двох українських пісень, які нерідко приписують ірландцям, і композиція «Гей, на Івана, гей, на Купала!» із програми «У ніч на Купала», і коломийка, і лірична лемківська пісня, і єгипетська музика із кінофільму, і фолк, рок-н-рол, джаз, класика, блюз… Повірте, було неймовірно!
-Ми цінуємо «живе» спілкування і завжди працюємо «наживо», – поміж іншим, зауважила співачка.
…Видавалося, що простору глядацької зали міського Палацу культури Миколаєва для потужного голосу Оксани Стебельської замало… Але й ця зала подекуди бовваніла пусткою. Що стало причиною – час відпусток чи час пусток? І тоді подумалося: а ось ті, хто слухає цей професійний колектив і солістку, теж перебувають у часовому вимірі, але втекли ВІД ПУСТОК. І жодного пустка не змогла заполонити.
…Оксана Стебельська не пошкодувала часу на фотосесію, перемовини із жителями Черниці, серед яких, звісно, була й її мама Ольга Стебельська, старостою Пісочнянського округу Оксаною Струк (Кондур), директором Народного Дому Черниці Наталею Шимброю, художнім керівником цієї установи Тетяною Тихонюк (Болехан), родиною з Пустомит… Так тепло, по-дружньому і по-родинному, так сердечно поспілкувавшись,колектив негайно вирушив у Київ, щоб наступного дня знову працювати.
Ми не прощалися, бо чекаємо наступної зустрічі з високим світом музичного й пісенного мистецтва, який ще привезуть нам ці талановиті люди.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.