Пакунки малюка, або бебі-бокси на Львівщині

Майбутні батьки хвилюються, чи зможуть отримати для новонародженої дитини пакунок малюка, бо начиталися новин про кінець епохи бебі-боксів.

Миколаївський район такою допомогою батькам забезпечений повністю. Наступного тижня чекаємо чергового надходження безпосередньо з відповідного Департаменту Львівської облдержадміністрації.

запевняє начальник управління соціального захисту населення Миколаївської райдержадміністрації Львівської області Олег Старовецький

Олег Старовецький каже, що Миколаївське пологове відділення замовило тридцять пакунків. Медики орієнтуються із замовленням на підставі статистики вагітних. Пакунки малюка управління соцзахисту отримує щомісяця, зараз є на залишку не видані.

Олег Степанович Старовецький, начальник соцзахисту

Ця акція започаткована ще у 2018 році на підставі Постанови Кабінету Міністрів України. Спочатку матері скаржилися на якість вмісту цих пакунків, потім їхні пропозиції враховано. Інколи були збої з постачанням. Тепер справа налагоджена.

Але в деяких областях справді призупинили видавати батькам речі для новонароджених дітей. Ідеться, як не прикро, про Донбас.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.