Подаруйте лікарні бойлер

Комунальне некомерційне підприємство Львівської обласної ради «Львівська обласна психіатрична лікарня «Заклад» на території Тростянецької територіальної громади тривалий час переживає складні часи. І не тільки тому, що колектив кілька місяців не отримує зарплату.

У «Закладі» лікують психічно хворих. Крім сотень пацієнтів, які там лікуються, у “Закладі” також налічується майже сім десятків людей, котрі потрапили в медичну установу на лікування, але не мають житла, тому замешкали в палатах на невизначений час, тобто на постійно. Тепер працівники установи не мають фінансового забезпечення і ходять на роботу, як волонтери. І, не втрачаючи надій на позитив, для привернення уваги влади кілька разів перекривали рух на автотрасі Київ-Чоп.

Нерідко в «Закладі» виходять зі скрути лише тому, що добродії діляться продуктами, одягом, іншим. Станом на середину листопада лікарня не заплатила офіційним постачальникам майже 270 тисяч гривень за продукти харчування для пацієнтів. А тепер ось шосте відділення опинилося без гарячої води, бо не працює бойлер. Очільник профспілкового руху Тетяна Микитка Заведецька в соцмережі Фейсбук звертається до всіх небайдужих із проханням допомогти забезпечити шосте відділення бойлером, навіть уже вживаним.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.