Підсумували навчання змаганням

Дев’ятнадцятеро учнів відділення настільного тенісу Миколаївської районної дитячо-юнацької спортивної школи, які проживають у місті Миколаїв на Львівщині, днями підсумували навчальний рік загальним турніром. Цей спортивний захід – спільний проект Миколаївської міської ради в особі голови депутатської комісії з питань молоді і спорту Олега Старовецького та освітнього спортивного закладу.
Діти різного віку змагалися за шістьма тенісними столами. Атмосфера – дружня, але змагальна. Тренер Олександр Цигульов розповідає, що виховує підопічних боротися за результат справедливо й наполегливо. Тобто чесна гра, помножена на теоретичні знання, фізичний гарт і дотримання правил, – це основний важіль успішного виступу у поєдинках.
До слова, організатори підсумкового турніру готуються до проведення ще одних змагань із настільного тенісу 22 червня – з нагоди Дня міста Миколаєва, стати учасниками яких запрошують жителів не тільки районного центру, а й Миколаївського району.
А депутат міської ради Олег Старовецький не приховує ще однієї новини – після перерви знову захищатиме честь району дорослий склад команди миколаївських тенісистів «Патріот», що раніше мав здобутки в турнірах всеукраїнського рівня. Теперішні найуспішніші учні РДЮСШ – майбутнє цієї команди.
У старшій віковій групі підсумкового турніру переміг Юрій Цигульов, на другому місці – Руслан Полюга, на третьому – Олег Корецький. А серед молодших найсильніший Богдан Кобрин. На другому місці – наймолодший учасник поєдинків Денис Гуляйко, на третьому – Андрій Попович.
і найуспішніші тенісисти, й інші учасники турніру отримали нагороди та призи. Тепер у їхніх скарбничках – ще й нові грамоти, медалі, буклети, навіть футболки з відповідним логотипом. А після непростих поєдинків діти підкріпилися солодощами, що входили в комплект винагород.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.