Серед сильних борчинь – Оксана Чудик

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області
За підсумками Чемпіонату світу зі спортивної боротьби 2021 року, уродженка села Пісочна Львівської області Оксана Чудик (вагова категорія до 68 кілограмів) святкує вирішальну перемогу над американкою Алівією Ніколь Фіске, що поставила її на третю сходинку п’єдесталу спортивної слави. 

Поєдинок був дуже напружений, адже перший період боротьби завершився з рахунком 3:0 на користь американки. Але Оксана зрівняла рахунок до 3:3 і, оскільки останньою здійснила результативну дію саме вона, а не суперниця, то й стала переможницею.

Оксана Чудик, бронзова призерка Чемпіонату світу 2021 р., зараз навчається у Львівському фаховому коледжі спорту.

Ще один бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби із Львівщини – львів’янин Данило Стасюк (в.к.до 97 кг), котрий у важкому двобої переміг  угорця Мілана Коршога (4:2).

Усього на цьому турнірі українки здобули три золоті, дві срібні і дві бронзові медалі. Збірна України з жіночої боротьби стала переможницею у загальнокомандному заліку на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби серед спортсменів віком до 23 років.

Чемпіонат світу з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед чоловіків та жінок віком до 23 років відбувся 1-7 листопада 2021 р. в столиці Сербії Белграді.

Онлайн трансляцію Світової першості вели за посиланням: https://uww.org/event/world-championships-57?tab=schedule

Склад збірної України з греко-римської боротьби тут:  http://borba.com.ua/news/3631-sklad-zbrnoyi-na-chemponat-svtu-do-23-h-rokv.html

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.