Скайп-конференція “Миколаїв-Троїцьке”

У районному Миколаєві на Львівщині з нагоди Всесвітнього Дня поезії традиційно відбуваються зустрічі шанувальників літератури з місцевими поетами. А цьогоріч святкували ще пам’ятніше, бо, крім заходів в установах культури та освіти, у читальному залі центральної районної бібліотеки провели тематичну скайп-конференцію із літераторами Троїцького, що на Луганщині.
Східні терени України представляли учасники літературного гуртка “Пролісок” та всі інші, кому дороге віршоване слово. А в Миколаєві, що над Дністром, власну поезію декламували авторка збірки віршів та авторка прози, кореспондент газети “Громада” Леся Бардак із Рудників і колишня медсестра, авторка п’яти видань Надія Одноріг із Демні.
Керівник відділу культури і туризму райдержадміністрації Ірина Іваночко, директор Миколаївської ЦРБС Віра Блискун, працівники бібілотек, читачі одностайні в тому, що рішення ЮНЕСКО про відзначення 21 березня Всесвітнього Дня поезії надзвичайно важливе для розвитку літератури загалом, а для українців усієї держави це ще один привід задуматися над тим, що Україна в нас – одна!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.