Турнір пам’яті Володі Регуша

У райцентрі Миколаїв Львівської області вже втринадцяте вшановують пам’ять тренера-викладача з настільного тенісу Володимира Регуша масовим турніром.
Цього року це спортивне дійство відбулося в спорткомплексі “Ювілейний” Миколаївської районної дитячо-юнацької спортивної школи. А загинув Володя у 2000-му. Його вже немолоді батьки присутні під час тенісних поєдинків, на які прибули учасники із усієї Львівщини.
Турнір скликав не лише юних спортовців Львівщини, які займаються у дитячо-юнацьких спортивних школах. Традиційно у цих поєдинках беруть участь ще й не тільки ті дорослі спортсмени, хто особисто був знайомий із загиблим Володимиром Регушем, не тільки його друзі, котрі, до слова, й беруть на свої плечі основні організаційні процеси заходу, а й ті володарі ракетки, хто незалежно від професії залюбки пропагує настільний теніс, таким чином подаючи молоді приклад здорового способу життя.
Учні ДЮСШ поділилися на вікові категорії: 2002-2005 років народження; 2006-2008 р.н.; 2009 р.н. та молодші. Окремо змагалися хлопці та дівчата. А ось ветерани поділилися за віком так: 18-39 років; 40-59; 60 років і старші. У суботу колектив арбітрів очолив суддя Національної категорії Ігор Майовка, а в неділю – суддя Ігор Лебідь.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.