Юні актори з Миколаївського ліцею

Опановують спеціальність і з користю проводять вільний час у колективі Миколаївського професійного ліцею Львівської області.

Попри суворі карантинні умови, якими передбачено дотримання соціальної дистанції, і не тільки, дівчата й хлопці таки продемонстрували свій акторський хист, показавши виставу саме в приміщенні, де й акторам, і нечисленним глядачам можливо дотриматися безпечної відстані. Подбали і про тих, кому обмежили можливість побувати на перегляді, забезпечивши їх відеозйомкою.

А мистецький доробок юних вартує уваги. Адже йдеться про показ на сцені вистави за поемою Тараса Шевченка «Наймичка»… Присвятили його 207-й річниці від Дня народження великого Кобзаря і Пророка, улюбленого поета українського народу, художника й борця за справедливість.

Талановиту гру продемонструвала Руслана Зеленко з групи с31рс, котра майстерно читала слова ведучої й виконала ролі баби Насті та Катерини. Щемливо виконала роль Анни Андріана Гринишин із групи с11кр. Бентежно зіграв роль Марка Ігор Загайський (с21мл). Від імені діда Трохима милозвучно звертався Мар’ян Маршалок (с11тр), а роль дядька Петра трепетно виконав Василь Гринишин (с21 ас).

Творча молодь підготувала виставу за сприяння вихователя гуртожитку Марії Сколоздри. Готувалися побувати з нею у Львові. Але завадив коронавірус і викликані ним обмеження.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.