У Рудниках відбувся третій футбольний турнір пам’яті Більського

Сьогодні, 18 червня, учасники дитячих команд змагалися у третьому відкритому регіональному турнірі з футболу пам’яті тренера-викладача Василя Більського серед учасників 2011 року народження і молодших, що відбувся на сільському стадіоні його імені у селі Рудники Стрийського району на Львівщині.

Поєдинки розпочали о 10-й годині ранку і завершили близько 17-ї. Футбольні матчі відбулися серед команд Новояворівськ-1 та Новояворівськ-2, Новороздільської, Ходорівської, Миколаївської, Розвадівської дитячо-юнацьких спортивних шкіл, ДЮСШ міста Стрий, м.Калуш Івано-Франківської області, м. Дрогобич, Академії футболу “Розділля” м. Новий Розділ, ФК “Рудники”. Вшанували пам’ять тренера, загиблих захисників України та подякували Збройним Силам України за захист під час війни.

Молитовно благословив змагунів отець Петро Потічний. Привітав їх і висловив побажання голова Миколаївської міської ради Андрій Щебель. Пісенне вітання учасникам турніру прозвучало від юної рудниківчанки Вікторії Сподарик.

Медалі, грамоти, кубки, вимпели підкреслили перевагу того чи іншого колективу та окремих гравців у турнірі. Перемогли футболісти команди “Новояворівськ-1”. На другому місці – Миколаївська ДЮСШ, на третьому – команда з Ходорова.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.