Голосуємо за Оксану, краяни?

За Першу Національну премію «Найкраща українка в професії» змагається Оксана Стебельська – Заслужена артистка України, cпівачка, скрипалька STEBELSKA, ведуча, автор творів, art-manager, громадський діяч, керівник і солістка музичного проекту “Українські Барви” та Barvy Project band, Голова Правління Всеукраїнської громадської організації “Мистецькі Ініціативи”, котра навчалася в Черницькій загальноосвітній школі на Львівщині. Вона номінована на цю премію Super Lady magazine.
Онлайн голосування за учасників розпочалося 15 травня. До 22 травня можемо підтвердити свою підтримку землячки. Безумовно, особливу активність мали б продемонструвати жителі Черниці, Пісочної, Надітичів – Пісочнянського старостинського округу Розвадівської об’єднаної територіальної громади, сусідніх населених пунктів.
«Найкраща українка в професії» – це благодійний захід, організований для надання допомоги дітям-сиротам та дітям, які опинилися у важкій життєвій ситуації. Цьогоріч кошти, зібрані під час проекту, використають на літнє оздоровлення дітей таких категорій. Участь у проекті безкоштовна. Організатори запрошують взяти участь у ньому усіх жінок, які успішно реалізували себе у професії, мають досягнення у різних галузях тощо.
…Не забудете підтримати нашу Оксану Стебельську?
А на концерт за участю Оксани Стебельської підете? У Миколаєві – 9 червня о 19-й годині, в Новому Роздолі 8 червня о 19-й годині – виступ колективу «Українські барви» з нагоди 20-річчя гурту. Подбайте про квитки заздалегідь.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.