Гроші-плюс малим містам – не завада

Додаткове фінансування уряду надійде у бюджети малих міст. На Львівщині до найбільших таких щасливчиків належать Новояворівськ (отримає 24 мільйони 895 тисяч 295 гривень), Стебник (16 569 227 грн.), Винники (13 900 963 грн.) та Миколаїв (12 485116 грн.). А загалом кошти надійдуть у бюджети двадцяти одного міста і селища Львівської області. На здійснення всіх заходів соціально-економічного розвитку окремих територій України скерують додатково 1,4 мільярда гривень.
Навіщо думати, багато це чи мало, коли йдеться про додаткові призначення, – будемо вдячними й за це. Важливо, щоб депутати органів місцевого самоврядування прийняли рішення про якомога ефективніше їх використання.
Наприклад, міський голова Миколаєва (на Львівщині) Андрій Щебель зазначає у соцмережі, що стане відомо про конкретні роботи незабаром, після винесення питання на сесію. Андрій Щебель повідомляє, що, крім вищезгаданих майже 12,5 мільйонів гривень, ще 2,5 мільйона гривень місто отримає на капітальний ремонт дорожного покриття по вулиці Василя Кіндрацького (колишня Садова).

міський голова Миколаєва – Андрій Щебель
Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.