Другий футбольний турнір пам’яті Василя Більського

19 червня в с.Рудники на Львівщині відбувся другий регіональний турнір пам’яті тренера Василя Більського за участю вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл 2010 року народження і молодших.

Цей тренер працював у Миколаївській ДЮСШ більше двох десятків років, успішно навчаючи хлопчаків гри в футбол. Урочисте відкриття турніру розпочали хвилиною мовчання. Згадали і про тренера, і про загиблих воїнів-захисників України, завдяки мужності яких спортивна зустріч відбулася під мирним небом.

Серед запрошених до слова гостей був і місцевий священник отець Петро Потічний, котрий зауважив:

– Коли слухаєш голос тренера і дієш так, як він каже, то ти близький до перемоги над суперником. Так і в духовному житті: коли слухаєш голос Бога, то здобуваєш перемогу над злом. У час війни маємо робити все, що можемо, вміємо, щоб кожен із нас своєю перемогою наблизив перемогу над окупантом. Тож нехай Господь благословить,скріплює сили, наближає нас до перемоги і перебуває в нас усе життя!

Учасників турніру: дитячі футбольні команди “Рудники”, “Новий Розділ”, “Миколаїв”, “Жидачів”, “Дрогобич”, Стебник , “Ходорів”, “”Новояворівськ”, “Калуш” – та вболівальників привітали також керівник апарату, голова комісії молоді та спорту Миколаївської міської ради Стрийського району Андрій Тупис, заступник голови цієї ж ради Іван Буга, староста с.Рудники Роман Білий, дружина покійного тренера Ірина Більська, вихованець тренера Павло Чень, а футболісти Роман Фик і Микола Гладій з молитвою поклали квіти на могилу Василя Більського.

За результатами цікавих поєдинків відзначили кращих гравців кожної команди, серед яких – Марко Кузьменко з Миколаєва, Артем Василишин з Нового Роздолу, Роман Гриник із Рудників.

Командним складом перемогу здобули футболісти з Ходорова, на другому місці – господарі поля, а на третьому – команда “Калуш”.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.