Електронні сервіси Пенсійного фонду

Надія Максимович, начальник відділу обслуговування громадян №17 (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, запрошує скористатися  можливістю дистанційного отримання інформації про свій набутий страховий стаж, відомостей щодо нарахованої заробітної плати, яка враховується для розрахунку страхових виплат та страхового стажу, відомостей про особливі умови праці, даних пенсійної справи, користуючись електронними сервісами Пенсійного фонду України.

Для цього необхідно зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду України, звернувшись із паспортом і довідкою про присвоєння реєстраційного номера (облікової картки платника податків) до органів Пенсійного фонду з відповідною заявою, або отримати необхідну інформацію на вебпорталі Пенсійного фонду України за допомогою електронного цифрового підпису.

Для реєстрації на вебпорталі Пенсійного фонду України необхідно звернутися до сервісного центру за адресою: пл. Ринок,18 у м. Миколаєві  та пл. Шевченка,5 у Новому Роздолі.

Крім того, в сервісному центрі щоденно працює пряма телефонна “гаряча” лінія:

  • у Миколаєві  за телефоном (0241)5-17-55;
  • Новому Роздолі – (261)2-61-18.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.