Замість підсобки – спортзал

У народі кажуть, що до доброго звикаєш швидко. Така думка склалася й у колективі Миколаївської ЗОШ І ступеня Львівської області, де зовсім недавно уроки фізкультури почали проводити в спортивному залі.

Щоправда, під цей зал пристосували колишній шкільний склад. Іншого місця не було ще відтоді, як колишню Миколаївську школу №3 реорганізували й на її базі утворили гімназію та початкову школу. Спортивний зал відтоді – в розпорядженні гімназії.

Дирекція і педколектив початкової школи разом із відділом освіти, районною радою, батьківським комітетом до облаштування спортзалу йшли довго. Поки вишукували різні можливості, дідусі й бабусі, батьки школярів їх не тільки підбадьорювали, а й спонукали до інтенсивнішої праці. Буквально на останніх кроках видавалося, що роботу з невідомих причин зупинили. Але в школі просто чекали на матеріали.

І щаслива подія настала: спортивна зала гостинно відчинила двері початківцям.

– Відтоді минуло зовсім трохи часу, а здається, що так було завжди, бо нам затишно, комфортно! – радіє вчителька Оксана Стасів. – Згідно з розкладом, проводимо в залі уроки фізичної культури і хореографії. Та й на перерві дітям можна тут активно відпочити. Колектив школи планує наповнити освітній простір спортивної зали. Креативних ідей – багато!

Директорка Миколаївської ЗОШ І ступеня Надія Войтович зазначає, що спільними силами виконали капітальний ремонт стін, даху, замінили віконні блоки, систему опалення, простелили комфортне килимове покриття. Тому вдячні всім, хто працював на об’єкті та всіляко сприяв, а це – учні Миколаївського ліцею (майстер Валентина Сидор), яких скерував тодішній директор Андрій Старовецький, колектив ФОП Юрія Гнатіва, голова Миколаївської міської ради Андрій Щебель, тодішній начальник відділу освіти Олег Лехович, тодішній голова Миколаївської районної ради Тарас Зубрицький, інші. А ще у вивільненому приміщенні облаштували вчительську кімнату, без якої доводилося обходитися так само довго, як і без спортзалу.

Тепер і школярі, й педагоги задоволені, тож завдячують усім помічникам.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.