«Козацький гарт»: обласний фінал, і крапка

У Миколаївській районній дитячо-юнацькій спортивній школі, що на Львівщині, відбулися регіональні змагання в рамках обласного фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України “Козацький гарт-2019”.
За перемогу боролися команди Миколаївського, Сокальського, Золочівського, Стрийського районів. За положенням, найсильніші демонстрували переваги у таких видах: стрибок у довжину з місця, човниковий біг, стрибки на скакалці для дівчат і перетягування линви – для хлопців, естафета, конкурс знавців історії українського козацтва.
Перемогу здобули змагуни із Сокальського району, господарі, миколаївські гімназисти, – на другому місці, а на третьому – школярі Золочівщини. До слова, цього року Всеукраїнський фінальний етап «Козацького гарту» не проводитимуть.
Переможця і призерів вітали начальник штабу Львівського Братства козацтва, генерал-полковник Михайло Микитюк, заступник начальника Львівського обласного відділення фізичного виховання і спорту МОН України Ярослав Гаврих, методист відділу освіти Миколаївської райдержадміністрації Олена Коник, інші.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.