Обласна рада оголошує конкурс проєктів на 2021 рік

Від 9-ї години 30 листопада 2020 року до 18-ї години 1 лютого 2021 року Львівська обласна рада прийматиме заявки на участь в обласному конкурсі проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2021 рік.

Таке рішення 24 листопада прийняли учасники засідання Конкурсної ради з реалізації Програми “Проведення обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 – 2025 роки”.

Для переможців цих заходів з’являються можливості залучити в розвиток населеного пункту, установи чи організації додаткові кошти. Адже половину отримають із обласного бюджету – субвенцію в сумі 250 тисяч гривень. А гранична вартість проєкту – від 100 до 500 тисяч гривень.

Авторство 32 проєктів із 54 виграшних і 80 поданих на конкурс у 2020 році від Миколаївського району, Тростянецької та Розвадівської ОТГ Львівської області належить начальнику відділу Миколаївської районної ради Анастасії Сенців. Упродовж кількох років оновлення багатьох об’єктів на теренах Миколаївщини проводили завдяки саме такому конкурсу. Обласна рада щороку в умови участі в конкурсі вносить зміни. Підсумок для багатьох конкурсантів завжди втішний – перемога, отже, – додаткові кошти.

Серед пріоритетів конкурсу, заявку на участь у якому приймають 30.11.2020 – 01.02.2021 року:

  • «Охорона здоров’я» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація споруд, придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (в тому числі автотранспорту);
  • «Освіта» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація споруд, придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування;
  • «Культура» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація споруд, придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування;
  • «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція;
  • «Інші пріотритети» – об’єкти всіх форм власності, окрім приватної (за винятком ОСББ), що не підпадають під визначені Конкурсною радою – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, облаштування об’єктів ПЗФ, придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування;
  • «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, благоустрій територій, придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.

Оскільки пріоритетів «Спорт» та «Безпека» в переліку немає і їх не розглядатимуть окремими рядками, то заявки за цими напрямками можна подавати в межах розділу «Інші пріоритети».

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.