Педагогічна майстерність Ганни Юзич

Учителька української словесності Колодрубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Миколаївської територіальної громади на Львівщині Ганна Юзич посіла ІІ місце в фінальному етапі другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» (номінація «Українська мова та література»), організованого Львівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Такий успіх учительки спонукає учнів навчатися в школі ще краще, а педагогам – ще більше вдосконалюватися, бо ж недарма існує вислів «Учитель – це вічний учень». Далеко не кожній школі щастить мати в колективі таку Ганну Павлівну, що прискіпливо ставиться до свого професійного росту і по-материнськи вимогливо – до наповнення учнями скарбнички своїх знань. Дарма, що карантинні умови змушують працювати віддалено, застосовуючи новітні електронні технології, – сучасним вчителям і вони посильні. Це, серед інших, довела й Ганна Юзич, адже продемонструвала в обласному конкурсі, що на високому рівні освоїла новизну, добре обізнана із сучасними інформаційно-комп’ютерними методиками та методикою викладання, вміє працювати дистанційно, творчо.

Директорка комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Євгенія Кушнір зауважує, що Ганна Павлівна Юзич продемонструвала високу педагогічну майстерність, професіоналізм, творчість та оригінальність. І завдяки цьому стала лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2021” у номінації “Українська мова і література”.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.