Книжкова толока буде, але без її без ідейної засновниці

У Миколаєві біля Львова після викликаної карантинними обмеженнями перерви знову відбудеться Книжкова толока. Отож, автори й читачі зустрінуться 3-5 вересня.

Люба Хомчак, ідейна засновниця цього літературно-мистецького дійства, що переросло у фестиваль, відійшла у засвіти… А її справа продовжується.  У Люби Хомчак був задум прирівняти Толоку хоча б до львівського “Форуму видавців”.  І це вдалося. Хоча масштаби миколаївської Книжкової толоки не такі, як Форуму видавців, та географія поширення вартує уваги. Адже всього через кілька років у Миколаїв прибули автори з усіх областей України! 

Чотирнадцята Книжкова толока, як і раніше, об’єднає всю Україну. Протягом трьох днів вируватиме письменницький і читацький дух: будуть презентації у школах, бібліотеках, міському Палаці культури Миколаєва, інших локаціях; будуть цікаві майстер-класи для дітей; звучатимуть пісні в авторському виконані; видавці естетичним оформленням книжок надають цьому звучанню ще більшої ваги.

Сподіваюся і я прибути на 13 годину в неділю у велику залу міського Палацу культури, щоб  подякувати за те, що література має поціновувача, зі сцени. До зустрічі, мій читачу!

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.