Спортивно, безкоштовно і тверезо

Саме так хочуть відпочивати в селі Березина Стрийського району на Львівщині.

Ініціатори нововведень із туристичного клубу «Манівці» впевнені, що на базі Березинської спортивної школи зможуть об’єднати не тільки дітей, а й дорослих, і не тільки з Березини, а й із інших сіл. Адже корисним та ще й тверезим має бути дозвілля кожного! Що для цього потрібно? Лише перебудувати зруйновану помпову станцію на березі Дністра в сучасний рекреаційно-спортивний центр.

Цей масштабний проект розпочався у 2015 році. Зараз триває облаштування території. Триповерхову будівлю станції демонтували та законсервували. Щоб збудувати центр, потрібні великі вкладення коштів. Але мрійники з Турклубу «Манівці» – це водночас і реалісти, котрі впевнено, витривало, енергійно йдуть до успіху. «Результат буде», – переконаний засновник Клубу Тарас Білошицький.

До слова, для того, щоб заняття з веслування і кануполо (гра на каяках з м”ячем) були для дітей та молоді Миколаївщини безкоштовними, рекреаційний комплекс буде функціонувати як соціальне підприємство – на спортивну школу буде скеровуватись частина прибутку від послуг з організації відпочинку та прокату спорядження. Захоплююча ідея! Додатковим плюсом є те, що податки від цієї діяльності уже понад три роки надходили у бюджет колишньої Березинської сільської ради. (Ця рада в результаті адміністративно-територіальної реформи ліквідована, а село ввійшло в Новороздільську територіальну громаду).

Крім тренувань, Березинська спортивна школа – це також мандрівництво, краєзнавство, навчальні семінари і лекції, екологічні акції, фестиваль НебуХАЙ та багато іншого.

Усіх, хто прагне відпочивати активно, Клуб “Манівці” запрошує приєднуватись!

Контакти: www.manivci.org https://www.facebook.com/berezynasportschool info@manivci.lviv.ua

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.