Сад перемоги у Рудниках

Учасники християнської молодіжної організації «Крила» церкви святого архистратига  Михаїла мають намір спільно з родичами полеглих Героїв-захисників закласти сад Перемоги у центрі села Рудники на Львівщині, й уже розпочали цей процес.

Попри це, активісти організації Оля Гриник, Мар’ян Висоцький та їхні однодумці залучають до участі в добрій справі всіх жителів села. Нещодавно «Крила» зверталися з проханням принести у визначене місце макулатуру, пляшки чи брухт металу, щоб таким чином кожен охочий зміг вкласти свою лепту в добру справу.

Всеукраїнську акцію під назвою «Сад перемоги» як реакцію на заклик екологічного бюро Української греко-католицької Церкви, що оголосило Всеукраїнський конкурс «Здай макулатуру – збережи дерево – наблизь Перемогу», парохіяльна молодь Рудників проводить за підтримки місцевих священників Потічних: отця-декана Степана та отця Петра, а також старости Рудниківського старостинського округу Романа  Білого та односельців.  Учасники християнської молодіжної організації «Крила» зібрали 1180 гривень. Ці виручені кошти згодяться на придбання саджанців.

Сад Перемоги молодь хоче сформувати з магнолій та вічнозелених низькорослих дерев, кущів, і вже розпочала цей процес. Першу партію саджанців придбали й допомогли садити батьки полеглого захисника України Олександра Сороколіта – Люба та Микола Сороколіти.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.