Ситуація погіршується, у Львові – локдаун вже з 19-го березня

Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) Львівської міської ради вводить у Львові  локдаун із 19 березня. У червоній зоні місто перебуватиме наразі до 28 березня. Про це повідомляє Ігор Зінкевич, депутат Львівської міської ради.

Для уникнення подальшого розповсюдження вірусної інфекції вирішили під час місцевого «локдауну» обмежити пасажиропотік у громадському транспорті Львова. Тому, згідно з постановою Кабінету міністрів України, перевозитимуть лише стількох пасажирів, скільки сидячих місць передбачено технічними умовами транспортного засобу. Усі пасажири та водій обов’язково мають мати правильно одягнену маску.  

Також на канікули з 22 по 28 березня відправляють учнів молодших класів шкіл, а старші (5-11 класи) навчатимуться дистанційно.

Працюють без змін дитячі дошкільні установи.

У період 19-28 березня перестають працювати заклади культури: концертні майданчики, театри, кінотеатри, музеї. На інший час переносять проведення масових заходів.

Заклади громадського харчування працюють лише з умовою виносу продукції або доставлення її за адресою, вказаною замовником.

На видачу за попереднім замовленням працюватимуть господарські магазини.

У торгових центрах працюватимуть продуктові магазини, аптеки, зоомагазини.

За індивідуальним попереднім записом працюватимуть салони краси та спортивні зали. 

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.