До 40 тисяч гривень із бюджету фінансують на кожен проєкт-переможець

13 січня розпочато прийом заяв на участь у конкурсі проєктів інститутів громадянського суспільства, для реалізації яких у межах Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки і в 2020 році надаватиметься фінансова підтримка.
Загальний обсяг фінансування становить 700 тисяч гривень. Максимальна сума бюджетного фінансування одного проєкту не може перевищувати 40 тисяч гривень.
За повідомленням Департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, Інститут громадянського суспільства, який визначений переможцем конкурсу та отримав фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, бере участь у співфінансуванні проєкту (заходу) в розмірі не менше 15% необхідного обсягу фінансування.
До заяви про участь у конкурсі треба додати опис проєкту та кошторис витрат для його реалізації, листи-підтвердження відповідних органів, громадських інституцій, інших установ та організацій, які передбачається залучити, інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства. Заяви приймають лише до 14 лютого
Проєкти мають бути спрямовані на соціально-економічний розвиток, культурно-просвітницьку діяльність, аналітична діяльність та проведення соціологічних досліджень, протидію корупції.

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.