У змаганнях «Золотий колос України» перемогла Львівщина

У Всеукраїнських фінальних змаганнях  футбольного чемпіонату ГО  ВФСТ «Колос» у місті Скадовськ Херсонської області брали участь представники 18 областей України. А  перемогли учні Миколаївської дитячо-юнацької спортивної школи Львівської області.

 – Наші вихованці змагалися з 20 по 24 липня і здобули Кубок «Золотого колоса України», – розповідає директор Миколаївської ДЮСШ Роман Чень. – У дружному товаристві футболістів 2009-2010 років народження панували товариська атмосфера і змагальницький дух. Змагуни прибули з майже всіх куточків України, зокрема Львівської, Херсонської Миколаївської, Донецької, Харківської, Луганської, Вінницької, Чернівецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької, Київської, Чернігівської областей.  Хлопцям було цікаво змагатися та познайомитися. Шлях до перемоги був непростим, адже довелося продемонстувати багато навиків,докласти фізичних зусиль. Команда – молодець!

На шляху до золотих медалей юні футболісти з Миколаївської ДЮСШ, що на Львівщині, на груповому етапі зіграли з командами групи Б, у першому турі перемігши місцевих змагунів: Скадовськ – Миколаїв Львівської області: 1:2, у другому – команду з Чернігівщини: Миколаїв Львівської обалсті – Сновськ Чернігівської області: 5:0, а в третьому зазнали поразки: Баштанка Миколаївської області – Миколаїв Львівської області:  2:1.

 – Із другого місця в групі Б наші потрапили в чверть фіналу,- продовжує директор ДЮСШ, – де зустрілися із лідером групи В –  командою «Шахтар – Добропілля Донецької області», яку підтримує донецький «Шахтар». Але наші хлопчаки не розгубилися, вони всерйоз готувалися психологічно до цього непростого поєдинку. У напруженій боротьбі з рахунком 3:1 перемогли та потрапили в ½ фіналу змагань, де буквально розгромили з рахунком 6:0 команду Могилів-Подільська Вінницької області.

У фіналі суперником миколаївчан стала вже відома їм команда з Баштанки, від якої на груповому етапі програли. Але цього разу юні вихованці Андрія Леськіва  та Романа Ченя не розгубилися та здійснили неймовірний реванш!

– Переконлива перемога 3:0 означає, що команда хлопців 2009-2010 років народження Миколаївської ДЮСШ Львівської області – чемпіон сезону 2021 року Всеукраїнського чемпіонату ГО ВФСТ «Колос»  із футболу під назвою «Золотий колос України», – радіє завідувач сектору молоді і спорту Миколаївської міської ради однойменної територіальної громади Іван Наконечний. І додає: – Завдячуючи наполегливості юних спортовців, педагогічній майстерності тренерів, різнобічній підтримці, вже не вперше маємо такий успіх всеукраїнського рівня. Футбольний чемпіонат у Скадовську в підсумку – це віддзеркалення праці, зусиль, старань усієї команди.

За цю велику перемогу боролися:

* воротар Іван Шквирка (Миколаїв),

*захисники Матвій Підцерковний (с.Вербіж, капітан команди), Максим Чень (с. Рудники), Богдан Савка (с. Крупське), Андрій Зробок (смт Розділ), Максим Малик (м.Миколаїв),

*півзахисники Максим Москвітін (м. Миколаїв, кращий бомбардир турніру), Ігор Мисик (с. Демня), Денис Шквирко (с. Крупське), Максим Голінський (м.Миколаїв), Ростислав Лютий (с. Березина), Михайло Стирський (м. Миколаїв),

* нападники Вадим Камінський (с. Березина), Денис Білецький (с. Демня), Артур Триндяк (м. Миколаїв), Олександр Маруняк (м.Миколаїв).

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.