Чемпіонки Європи Олександра Хоменець та Оксана Чудик

У чемпіонаті Європи з вільної боротьби серед юніорів успішно виступили дві представниці Львівської області та стали чемпіонками Європи! Тож вітання – Олександрі Хоменець та Оксані Чудик!

Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації на сторінці в соцмережі Facebook повідомляє, що 18-річна вихованка Львівського фахового коледжу спорту, уродженка Трускавця Олександра Хоменець (вагова категорія 55 кілограмів) виборола перемогу з рахунком 2:0 у фінальному поєдинку із суперницею з Угорщини. До фіналу подужала полячку, румунку та росіянку. Рахунок поєдинку з росіянкою – 10:0! Її тренери – Орест Скобельський та Андрій Бирка.

А 20-річна студентка цього ж спортивного коледжу Оксана Чудик (68 кг) у фіналі перемогла німкеню з рахунком 10:0! До цього перемогла полячку та білоруску. Тренують Оксану Олександр Раковський та Степан Ткачишин. Варто зазначити, що Оксана Чудик розпочинала спортивну кар’єру в секції вільної боротьби в рідному селі Черниця тоді Миколаївського, тепер Стрийського району, її перший тренер – Ярослав Вуйцік.

Бронзова нагорода цього Чемпіонату – у львів’янина Дмитра Стасюка.

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА у ФБ

Поділитися:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.